Ben jij creatief en hou je van (kunst)schilderen? Dit is je kans! RTV Noord zoekt creatieven die goed kunnen schilderen en hun eigen RTV Noord picknickbank willen decoreren.

Voor onze nieuwe marketingcampagne die start op 1 juli, worden er 15 picknickbankjes geplaatst in de provincie Groningen. We doen dit om gesprekken onder Groningers aan te moedigen. Om nieuws te delen met elkaar en met ons. Samen zijn we tenslotte Noord!

Wat we het liefst willen

We zijn op zoek naar 15 creatieve Groningers (aanmelden in duo's mag ook). Iedere creatieveling krijgt 1 picknickbank ter beschikking die beschilderd mag worden in de RTV Noord stijl. Het design bepaal je zelf, zolang het maar past bij onze huisstijl of het Groninger gevoel. Op zaterdag 15 juni word je verwacht bij RTV Noord om jouw bank een make-over te geven. Samen met alle andere creatieven schilderen we op die dag alle banken in de hal van de Mediacentrale. Op deze dag worden ook opnames gemaakt voor de tv-commercial. Hoe mooi is het dat jij je nieuws kan delen op je eigen kunstwerk ergens in de provincie!

Aanmelden

Wij verzorgen de materialen, lunch en locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is hier bij RTV Noord komen op zaterdag 15 juni (09:30 - 17:00) om te schilderen. Er is geen financiële vergoeding beschikbaar, maar natuurlijk is er een leuk bedankje aanwezig en uiteraard nemen we je graag mee op de rondleiding door onze studio's. Daarnaast wordt je naam genoemd op de campagnepagina en worden je opnames gebruikt in de nieuwe videocommercial. Al deze beelden mag je ook gebruiken voor je eigen promotie. 

Meld je hier aan

Jouw decorstuk in onze TV-studio

In juli wordt er een verkiezing gehouden onder het RTV Noord publiek voor 'het mooiste bankje'. De winnaar van deze verkiezing wint een leuke prijs! Je mag een decorstuk maken voor in onze tv-studio dat te maken heeft met Groningen. Het mag een beeld zijn, een schilderij of een ander decorstuk. In overleg met jou bepalen we de formaten en je ideeën. Heb je hier geen belang bij, maar wil je wel meedoen om een bank te decoreren? Dat kan natuurlijk ook! 

Ben je enthousiast geworden om te komen schilderen? Meld je dan aan voor 5 juni 2019.
Heb je nog vragen? Dan kun je die stellen via de mail naar Wendy Oude Veldhuis op woudeveldhuis@rtvnoord.nl. 

Meld je hier aan