Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen 5 mei 2022 18:00 - 19:00

Op 5 mei vieren we onze vrijheid. RTV Noord doet live verslag van het Bevrijdingsfestival in Groningen met optredens van Goldband, The Vices, Jungle by Night, Inge van Calkar, Them Dirty Dimes en meer. In een mobiele studio op het festivalterrein ontvangen presentatoren Marcel Nieuwenweg en Léonie Albers verschillende gasten. We schakelen met verslaggevers in het veld en zenden gedeelten van de optredens live uit. Ronald Niemeijer gaat in de bekende Expeditie-bus op zoek naar verhalen over de vrijheid in onze provincie. We zijn er bij van 12.00 tot middernacht ; 5 mei vier je bij RTV Noord!

Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2022 21:00 - 22:00 Op 5 mei vieren we onze vrijheid. RTV Noord doet live verslag van het Bevrijdingsfestival in Groningen met optredens van Goldband, The Vices, Jungle by Night, Inge van Calkar, Them Dirty Dimes en meer. In een mobiele studio op het festivalterrein ontvangen presentatoren Marcel Nieuwenweg en Léonie Albers verschillende gasten. We schakelen met verslaggevers in het veld en zenden gedeelten van de optredens live uit. Ronald Niemeijer gaat in de bekende Expeditie-bus op zoek naar verhalen over de vrijheid in onze provincie. We zijn er bij van 12.00 tot middernacht ; 5 mei vier je bij RTV Noord!
Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2022 20:00 - 21:00 Op 5 mei vieren we onze vrijheid. RTV Noord doet live verslag van het Bevrijdingsfestival in Groningen met optredens van Goldband, The Vices, Jungle by Night, Inge van Calkar, Them Dirty Dimes en meer. In een mobiele studio op het festivalterrein ontvangen presentatoren Marcel Nieuwenweg en Léonie Albers verschillende gasten. We schakelen met verslaggevers in het veld en zenden gedeelten van de optredens live uit. Ronald Niemeijer gaat in de bekende Expeditie-bus op zoek naar verhalen over de vrijheid in onze provincie. We zijn er bij van 12.00 tot middernacht ; 5 mei vier je bij RTV Noord!
Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2022 19:00 - 20:00 Op 5 mei vieren we onze vrijheid. RTV Noord doet live verslag van het Bevrijdingsfestival in Groningen met optredens van Goldband, The Vices, Jungle by Night, Inge van Calkar, Them Dirty Dimes en meer. In een mobiele studio op het festivalterrein ontvangen presentatoren Marcel Nieuwenweg en Léonie Albers verschillende gasten. We schakelen met verslaggevers in het veld en zenden gedeelten van de optredens live uit. Ronald Niemeijer gaat in de bekende Expeditie-bus op zoek naar verhalen over de vrijheid in onze provincie. We zijn er bij van 12.00 tot middernacht ; 5 mei vier je bij RTV Noord!
Bevrijdingsfestival Groningen

Bevrijdingsfestival Groningen

5 mei 2022 17:00 - 18:00 Op 5 mei vieren we onze vrijheid. RTV Noord doet live verslag van het Bevrijdingsfestival in Groningen met optredens van Goldband, The Vices, Jungle by Night, Inge van Calkar, Them Dirty Dimes en meer. In een mobiele studio op het festivalterrein ontvangen presentatoren Marcel Nieuwenweg en Léonie Albers verschillende gasten. We schakelen met verslaggevers in het veld en zenden gedeelten van de optredens live uit. Ronald Niemeijer gaat in de bekende Expeditie-bus op zoek naar verhalen over de vrijheid in onze provincie. We zijn er bij van 12.00 tot middernacht ; 5 mei vier je bij RTV Noord!