Leekster Eagles sluit seizoen af met nederlaag

ROTTERDAM - Leekster Eagles heeft vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 7-2 verloren van TPP Rotterdam. Hierdoor is de ploeg van trainer Robert Herder op de tiende plaats geëindigd in de zaalvoetbal topdivisie.
Tegen de sterke thuisploeg, die zich al had geplaatst voor de play-offs, begonnen de Leeksters verrassend sterk. Na tien minuten spelen stonden de Eagles brutaal met 2-0 voor in Rotterdam door treffers van Hossein Roghani en Arjen Veenstra. Na deze bliksemstart knokte de thuisploeg zich terug in de wedstrijd en had bij rust de achterstand omgebogen in een 3-2 voorsprong.
Ook na de pauze speelden de gasten goed mee. Er werden nog enkele kansen gemist op de gelijkmaker, maar daarna was het over en uit aan de kant van Leekster Eagles. Halverwege de tweede helft besliste Rotterdam in een vijftal minuten met drie snelle treffers het duel. Vlak voor tijd werd de eindstand bepaald op 7-2.
Leekster Eagles sluit hierdoor het seizoen af met 23 punten uit 22 duels en is daarmee op de tiende plaats terechtgekomen in de zaalvoetbal topdivisie.