ON opent seizoen met gelijkspel

EMMELOORD -Oranje Nassau is zaterdag het nieuwe seizoen in de hoofdklasse C begonnen met een gelijkspel. Op bezoek bij Flevo Boys in Emmeloord werd het 1-1.
De Groningers begonnen prima aan het duel en kwamen na tien minuten spelen al op voorsprong. Een afstandsschot van twintig meter werd door Wouter van Aanholt handig van richting veranderd waardoor de keeper van Flevo Boys kansloos was. Ook in het restant van de eerste helft bleef de ploeg van trainer Henk Konings de betere ploeg, maar wist dit niet om te zetten in meer doelpunten.
Na de rust kwam de thuisploeg opzetten en maakte al snel gelijk al was daar een misverstand in de verdediging van ON voor nodig. Keeper Erik Jansema kwam uitlopen op een voorzet. Verdediger Masohi Tauran wou de bal terugkoppen op zijn doelman, maar had niet gezien dat deze uit zijn doel was gekomen en kopte de bal over Jansema heen en zo werd het op ongelukkige wijze 1-1. De tweede helft was duidelijk voor de thuisploeg, maar ON bleef verdedigend overeind en sleepte een punt uit het vuur.