Oranje Nassau blijft ongeslagen

GRONINGEN - In de hoofdklasse C van het amateurvoetbal blijft Oranje Nassau uitstekend presteren. De ploeg van trainer Henk Konings won zaterdag op eigen veld met 1-0 van vv Berkum.
Berkum, dat eerder deze week SC Veendam uitschakelde in de beker, had voor rust een licht overwicht. Na de pauze werd ON sterker, maar Berkum had nog steeds de regie in handen. Halverwege de tweede helft redde ON-doelman Erik Jansema knap op een inzet van Kassim Bizimana, de rebound ging via de lat over.
In de slotfase kreeg ON een strafschop, nadat een verdediger van Berkum hands maakte. Thomas Careman schoot vanaf elf meter onberispelijk raak: 1-0.
Door de overwinning heeft ON nu acht punten uit vier wedstrijden en staat de ploeg daarmee op een keurige vierde plaats.