Veendam wint met 4-0 van AGOVV

VEENDAM- SC Veendam heeft vrijdag AGOVV met 4-0 afgedroogd. Al in de eerste helft werd korte metten gemaakt met de ploeg uit Apeldoorn.
Voor rust stond het aan de Langeleegte al 3-0 met doelpunten van Lambooij, Jansen en Opoku. In het laatste kwartier van de wedstrijd maakte Opoku er 4-0 van.
Anco Jansen drukte wederom zijn stempel op de wedstrijd. Met een assist op Lars Lambooij en een rake vrije trap stond hij aan de basis van de eerste twee goals die er al na ruim twintig minuten in lagen. Anco Jansen kreeg na de rust nog twee dotten van kansen om de score uit te breiden, maar het bleef bij 4-0.
Veendam steeg naar de veertiende plek op de ranglijst en heeft nu vier clubs onder zich in de eerste divisie.