DIO in slotfase toch nog onderuit

GRONINGEN - DIO Groningen heeft zondagmiddag in de hoofdklasse C op eigen veld met 4-3 verloren van Babberich. De Groningers stonden halverwege de tweede helft nog met 3-1 voor, maar gaven de wedstrijd in de laatste tien minuten uit handen.
De wedstrijd begon spectaculair met twee goals in tien minuten. De gasten kwamen na amper drie minuten spelen op voorsprong waarna Johnson Bacuna met een prachtige vrije trap de gelijkmaker liet aantekenen. Langzamerhand kreeg DIO het betere van het spel en in de 20e minuut kopte Steven de Blok de 2-1 binnen. Dit was tevens de ruststand.
Tien minuten na de pauze soleerde Bacuna schitterend door de verdediging van Babberich en maakte het met een schot in de kruising af: 3-1. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van trainer Michel van Oostrum, maar door een verdedigingsfout maakten de gasten de aansluitingstreffer. Hierna kantelde het duel toch nog en maakte Babberich het in de laatste tien minuten met twee goals alsnog af.
DIO Groningen blijft hekkensluiter in de hoofdklasse C met één punt uit vijf duels.