Argus dichtbij stunt tegen Hotak '68

HOOGERHEIDE - De tafeltennissters van Argus zijn er zaterdagavond net niet in geslaagd om titelkandidaat Hotak '68 in eigen huis te verslaan. De ploeg uit Harkstede verloor in Hoogerheide nipt met 4-3.
Argus speelde de beste wedstrijd van het seizoen, ondanks een vroege 2-0 achterstand. De ploeg uit Harkstede richtte zich op en verkleinde de achterstand toen Karin Boonstra haar eerste enkelpartij won. In het dubbelspel zorgden Cathry Hof en Tali Cohen vervolgens voor een grote stunt door het favoriete duo Overbeeke-Sun met 3-1 te verslaan waardoor de wedstrijd met een tussenstand van 2-2 weer in evenwicht was.
Cathry Hof verloor vervolgens ook haar tweede enkelpartij met 3-1, maar Tali Cohen won haar tweede partij en trok zo de stand weer gelijk: 3-3. In het beslissende zevende duel verloor Karin Boonstra uiteindelijk met 3-1 van Dianne Overbeeke. Toch hield Argus aan dit zeer enerverende duel drie punten over en heeft nu veertien punten uit zes duels. Hiermee zijn de Groningers nog wel zevende en voorlaatste in eredivisie.