Eenvoudige overwinning Be Quick

GRONINGEN - Be Quick heeft zaterdagavond in de Hoofdklasse C de thuiswedstrijd tegen Juliana'31 redelijk eenvoudig gewonnen. Op de Esserberg werd het 3-1.
De thuisclub begon goed aan de wedstrijd, want al na twaalf minuten spelen scoorde Pieter van der Ven uit een indraaiende vrije trap de openingstreffer. Op slag van rust speelde de ploeg van trainer Marcel Groninger bovendien met een man meer, nadat Gijs Peters van Juliana'31 met twee keer geel en dus rood van het veld moest.
In het begin van de tweede helft had Be Quick het nog even lastig, maar door Tiemen van Hezel, eveneens uit een vrije trap, werd in de 65ste minuut 2-0. Vijf minuten later maakte Max Reilman er 3-0 van. Juliana'31 redde vlak voor tijd de eer door een doelpunt van Roel Hendriks.
Be Quick staat door de overwinning voorlopig derde met 16 punten uit 8 wedstrijden.