Be Quick geklopt door Alcides

GRONINGEN - Be Quick 1887 uit Groningen heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd in de hoofdklasse C tegen Alcides met 2-0 verloren. Zo misten de Groningers de kans om op één punt van koploper UDI '19 te komen.
Het was uiteindelijk een verdiende nederlaag omdat de Groningers hun niveau niet haalden. De ploeg van trainer Marcel Groninger kwam tien minuten voor rust op achterstand. Vlak daarna kreeg Pieter van der Ven een grote kans op de gelijkmaker, maar hij miste.
In de 63e minuut verdubbelden de gasten uit Meppel de voorsprong. Een kwartier voor tijd was Tiemen van Heezel nog dichtbij de aansluitingstreffer, maar zijn vrije trap werd gepakt door de keeper van Alcides. Be Quick zakt door deze nederlaag naar de derde plaats met 19 punten uit tien duels.