Petter Andersson heeft nog geen andere opties

COSTA ADEJE (TENERIFE) - Petter Andersson heeft naast de aanbieding van FC Groningen om zijn contract te verlengen, nog geen andere opties. De 26-jarige Zweed wil de komende tijd bepalen waar zijn toekomst ligt.
Dat doet hij samen met zijn zaakwaarnemer, maar vooral met zijn verloofde. "We hebben het allebei heel goed in Nederland, in Groningen", zegt de aanvoerder van de FC. Dat hij tot dusverre nog niet inging op de herhaalde aanbieding van de FC, heeft niets met de club te maken, zegt Andersson in het trainingskamp op Tenerife.
"Ik wilde eerst echt alleen maar met mijn herstel en mijn rentree bezig zijn. Ik wilde weten of de oude Petter nog in dit lichaam zit. Nu ik weet dat dat zo is, wil ik weer vooruit kijken. En ik ben er heel trots op om hier in Groningen te spelen en dat ik aanvoerder ben."
Om geruchten over een eventueel vertrek uit Groningen tegen te gaan, liet Andersson dinsdagmiddag een verklaring op de website van de club plaatsen. "Ik wil niet dat de fans denken dat ik weg wil."