Lycurgus onderuit bij VCV in vijfsetter

© Acta Fotografie
VEENENDAAL - De volleyballers van Abiant/Lycurgus hebben zaterdagavond met 3-2 verloren van Prins/VCV.
Lycurgus begon niet goed aan de wedstrijd en verloor de eerste set met 25-23. De tweede set werd gewonnen met 25-22, maar de thuisploeg kwam opnieuw aan de leiding na de derde set (25-23).
De Groningers maakten vervolgens overtuigend gelijk (25-17), waardoor een vijfde set noodzakelijk was. In die beslissende set ging het lang gelijk op. Toch kreeg Lycurgus uiteindelijk de beste kansen op de overwinning. De Stadjers verzuimden echter drie keer een matchpoint te benutten. VCV kwam langszij en won de vijfde set met 19-17.
Lycurgus blijft door de nederlaag vierde in de A-League met 21 punten uit tien wedstrijden.