Gelijkspel Oranje Nassau tegen Berkum

BERKUM - Oranje Nassau heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd in de hoofdklasse C tegen Berkum met 1-1 gelijkgespeeld.
In een open wedstrijd kregen beide ploegen in de eerste helft enkele kansen, maar wisten niet tot scoren te komen. ON kwam uitstekend uit de kleedkamer voor de tweede helft, had veel balbezit en kreeg in de 50e minuut een strafschop. Jaap Jacobs werd in het strafschopgebied gehinderd en de arbiter wees naar de stip. Thomas Careman zette zich achter de bal, maar de keeper van Berkum redde.
Twintig minuten voor tijd wist Berkum op voorsprong te komen door een strafschop, na vermeend gevaarlijk spel van Tjerk Geersing, wel te benutten. De Groningers gingen nog meer op de aanval spelen en de terechte gelijkmaker viel een kwartier voor tijd door een goal van Ard Veenhof. In de slotfase gingen beide ploegen nog op zoek naar de winnende treffer, maar die viel niet.
ON blijft op de voorlaatste plaats staan in de hoofdklasse C met dertien punten uit vijftien duels.