Vijfde overwinning op rij voor Nic.

DORDRECHT - De korfballers van Nic./Alfa-college hebben zaterdagavond voor de vijfde keer op rij gewonnen. In Dordrecht werd Deetos met 15-14 verslagen.
In een gelijkopgaande eerste helft stond Nic. lange tijd aan de verkeerde kant van de score. In de laatste minuut voor rust kwamen de Groningers op voorsprong: 8-7 en dat was tevens de ruststand.
Na de pauze liep Nic. verder uit van Deetos (10-7). De thuisploeg reageerde en kwam met 11-10 weer op voorsprong. Vlak voor tijd stond het 14-14, maar dankzij een late treffer van Ricky Wu wonnen de Groningers alsnog.
Door de overwinning staat Nic. nu op de achtste plaats met tien punten uit dertien wedstrijden. Deetos staat zevende met evenveel punten. De achterstand op de nummer laatst (DOS) bedraagt drie punten.