De Vries en Triemstra aan de slag bij Flames

GRONINGEN - Mister Donar Martin de Vries en voormalig speler en assistent-coach Hein Gerd Triemstra gaan per direct aan de slag bij GasTerra Flames. De Vries is benoemd tot onbezoldigd bestuurslid technische zaken. Triemstra neemt zitting in de nieuwe technische commissie.
"Beiden Groningers, met verstand van basketbal die ook samen het regionaal trainingscentrum voor jeugdbasketballers hebben vorm gegeven", vat voorzitter Rob Schuur het duo samen. "Of die commissie nog moet worden uitgebreid laten we aan Martin over."
Het bestuur van de Groninger basketbalclub maakte vorige week bekend zélf op zoek te gaan naar opvolgers, nadat het in december aankondigde te vertrekken. Een zoektocht door een benoemingscommissie leverde niets op.
Als opvolger van penningmeester Bart Wittens is Jaap Hansen benoemd, in het dagelijks leven financieel directeur van Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen. Wittens zal uitgebreid de tijd nemen om zijn portefeuille over te dragen.
Met het benoemen van een nieuwe penningmeester en technische mensen kan de club volgens Schuur aan de slag met de belangrijkste dingen voor komend seizoen.