Texeira scoort voor winnend Jong FC Groningen

© Acta Fotografie
GRONINGEN - Jong FC Groningen heeft maandagavond met 2-1 gewonnen van Jong FC Utrecht. Het winnende doelpunt werd nog voor rust gemaakt door David Texeira.
Het duel begon levendig; binnen zes minuten werd er twee keer gescoord. Hilal Benmoussa zette de thuisploeg op een 1-0 voorsprong; drie minuten later maakte FC Utrecht-verdediger Mike van der Hoorn de gelijkmaker (1-1). Nog voor rust werd de eindstand bepaald door David Texeira, die uit een voorzet van zijn landgenoot Mátias Jones raak kopte (2-1).
In de slotfase werd het nog even spannend voor de beloften van FC Groningen. SC Veendam-speler Haaye Feenstra kreeg rood, nadat hij de bal op de doellijn met zijn hand tegenhield. De strafschop werd vervolgens gestopt door Brian van Loo.
Jong FC Groningen staat, met nog drie competitieduels te gaan, op de zesde plaats in de beloftencompetitie met 38 punten uit 23 wedstrijden.