Flames eenvoudig langs Landstede

ZWOLLE - De basketballers van GasTerra Flames hebben ook de tweede poulewedstrijd in de play-offs gewonnen. Dinsdagavond wonnen de Groningers de uitwedstrijd tegen Landstede uit Zwolle met groot gemak, 63-78.
In het tweede kwart nam de ploeg van coach Hakim Salem afstand van Landstede. Onder aanvoering van het trio Alex Wesby, Jason Dourisseau en David Bell was het verschil bij rust al groot, 30-44. De wedstrijd leek toen al gespeeld.
In het derde kwart nam Flames nog meer afstand van Landstede en bij het ingaan van de laatste 10 minuten was het verschil al 23 punten. Uiteindelijk knabbelde Landstede in de slotfase nog iets af van de grote achterstand.
Alex Wesby maakte de meeste punten voor Flames, 23 in totaal. David Bell kwam tot 17 en Jason Dourisseau maakte er 13 en pakte ook nog eens 10 rebounds.
Flames leidt in de poule met Landstede en Magixx uit Wychen. De Groningers hebben allebei de wedstrijden gewonnen en zijn hard op weg naar de halve finale. De eerste twee ploegen in de poule plaatsen zich voor de volgende ronde.