Holla op dreef voor VVV-Venlo

© Archief/Acta Fotografie
VENLO - Danny Holla heeft er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat VVV-Venlo ook volgend seizoen in de Eredivisie speelt. Zondag speelde VVV thuis met 2-2 gelijk tegen Helmond Sport door twee doelpunten van Holla.
De eerste ontmoeting tussen beide ploegen had VVV al met 2-1 gewonnen. Daarmee won VVV de finale van de play-offs om een ticket in de Eredivisie.
Holla opende zondag de score en VVV leek toen op rozen te zitten, maar binnen acht minuten stond Helmond Sport met 2-1 voor. In de tweede helft maakte Holla de gelijkmaker door een benutte strafschop.
Waar de middenvelder volgend seizoen speelt is nog onduidelijk. Holla staat nog onder contract bij FC Groningen, maar hij mag vertrekken. VVV en Ado Den Haag hebben belangstelling om hem te contracteren.