Donar vervangt spelverdeler: 'We hadden nieuwe impuls nodig'

Nicholas Tomsick in het shirt van Donar
Nicholas Tomsick in het shirt van Donar © Donar
Donar heeft de Amerikaans-Kroatische Nicholas Tomsick (33) gecontracteerd als nieuwe spelverdeler. Hij vervangt op deze positie Justinas Ramanauskas, die op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.
De 1.86 meter lange Nicholas Tomsick, roepnaam Nick, heeft een overeenkomst getekend tot en met het einde van het seizoen en is geboren in Denver, Colorado. Hij speelde sinds 2015 in zijn professionele carrière in Duitsland, Kroatië, IJsland, Engeland, Kosovo, Tsjechië en België.

Nieuwe impuls nodig

'We zijn van mening dat we op de positie van spelverdeler een nieuwe impuls nodig hebben. We bedanken Justinas Ramanauskas voor zijn inzet, betrokkenheid en voorbeeldige en professionele houding', aldus de technisch directeur van Donar, Drago Pasalic.
Tomsick voegt toe: 'Ik ben erg blij om deel uit te maken van een team met zo veel historie en winnende traditie. Ik kijk ernaar uit om op het veld te staan met mijn teamgenoten en coaches, zodat we snel aan elkaar kunnen wennen en de fans iets te geven waar ze graag naar kijken.'
Elite Gold
Donar begint woensdagavond om 19.30 uur aan de Elite Gold met een thuiswedstrijd tegen RSW Liège Basket.