Zeefuik en Johansson niet mee op trainingskamp

© JKBeeld
Genéro Zeefuik en Emil Johansson gaan zaterdagochtend niet met FC Groningen mee op trainingskamp naar Oliva in Spanje. Zeefuik is ziek en ook Johansson is niet helemaal fit.
Daarnaast is Johansson in afwachting van onderhandelingen met een andere club. In december liet de Zweedse topclub IFK Göteborg al weten interesse te hebben in de linksback. Filip Kostic is net als Zeefuik ziek, maar kan vermoedelijk wel mee.
Matías Jones en Suk Hyun-Jun blijven in Groningen achter. Zij hebben te horen gekregen dat ze mogen uitkijken naar een andere club. Ze lijken voorbijgestreefd te zijn door een aantal jeugd- en beloftespelers. Het gaat om Timo Letschert, Yoëll van Nieff, Hilal Ben Moussa, Richairo Zivkovic en Nick Bakker, die wel meegaan naar Spanje.
Rasmus Lindgren maakt vanaf nu definitief deel uit van de selectie. De Zweed tekende in november een contract voor 3,5 jaar. Hij was eerder al een weekje in Nederland om naar een huis te zoeken en trainde toen al een paar keer mee met de groep. Vanaf 1 januari is hij speelgerechtigd verklaard.