Be Quick wankelt maar komt boven

© Flickr/Frank de Kleine (Creative Commons)
Be Quick heeft de thuiswedstrijd tegen De Bataven met 3-1 gewonnen. De ploeg is daardoor geklommen naar de tweede plaats in de hoofdklasse C.
Voor rust leek het er niet op dat elftal van trainer Mischa Visser de punten in eigen huis zouden houden. 'We waren in de eerste helft niet vooruit te branden. De Bataven kwam terecht op voorsprong.' zei de opgeluchte coach.
Na tien minuten in de tweede helft leek Be Quick met tien man verder te moeten. Robert Talens kreeg de rode kaart van de scheidsrechter. Na protesten en overleg met de assistent scheidsrechter werd de beslissing teruggedraaid. 'Het leek wel alsof we daardoor de energie kregen om de wedstrijd om te buigen. Want met tien man was ons dat naar alle waarschijnlijkheid niet gelukt'. stelde Visser vast.
De doelpunten van Be Quick kwamen op naam van Fabian Stevens, Rene Westerveen en Daan Driever.