Oranje Nassau verliest van Excelsior'31

© CVW Oranje Nassau/Twitter
Oranje Nassau heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 3-1 verloren van Excelsior'31. De ploeg van coach Patrick Zwart kwam nog wel op voorsprong, maar wist deze niet vast te houden.
Voorsprong

In een aantrekkelijke wedstrijd nam ON na twintig minuten spelen de leiding. Na een vlotte counter plaatste Getuar Derguti de bal keurig in het doel achter doelman Melvin Koetsier: 1-0. Lang kon de thuisploeg niet genieten van deze openingstreffer want tien minuten voor de pauze scoorde Cem Köse de gelijkmaker.

Plaaggeest

Tien minuten na de onderbreking kwamen de gasten op voorsprong. Opnieuw was Köse de plaaggeest voor de oranjehemden. Hij sloeg opnieuw doeltreffend toe na een assist van Lars Kamperman. De thuisploeg ging met man en macht op zoek naar de gelijkmaker. David van der Pol was er een kwartier voor tijd nog heel dichtbij met een van richting veranderd schot dat op de paal belandde. Vijf minuten voor tijd besliste Frank Averesch de wedstrijd.

Stand

Oranje Nassau zakt door deze nederlaag naar de twaalfde plaats in de hoofdklasse B met dertien punten uit elf wedstrijden.