Robben vreest dat zijn seizoen al voorbij is, toekomst nog onzeker

© ANP Photo / Lukas Barth-Tuttas
Arjen Robben vreest dat hij zijn laatste wedstrijd voor Bayern München al heeft gespeeld. Wat hij na dit seizoen gaat doen is nog steeds onzeker.
De 35-jarige Bedumer kampt al maandenlang met fysieke problemen. Zijn laatste optreden dateert van 27 november vorig jaar, in de Champions League tegen Benfica (5-1), waarin hij twee keer scoorde.
'Ik weet niet zeker of ik dit seizoen nog voor Bayern München kan spelen', zegt de vleugelspits tegen Sky Sports. 'Ik heb daar mijn twijfels over. Het is heel frustrerend om niet te weten wat er precies aan de hand is.'
Trainer Niko Kovac hoopt dat Robben in ieder geval op het veld afscheid kan nemen. 'Ik wens voor mezelf en voor Arjen dat hij nog wat wedstrijden kan spelen', zei Kovac onlangs.

Kuit

Robben had eerst last van een dijbeenblessure, later leek een zenuw in een heup klachten te veroorzaken. Toen Robben vorige maand eindelijk de groepstraining hervatte, kreeg hij last van een kuit.
De 96-voudig international vertrekt komende zomer na tien jaar bij Bayern.
Ik wil eerst over een langere periode goed kunnen trainen, ik heb nog niets besloten
Arjen Robben

Toekomst nog onzeker

Robben heeft nog niet besloten wat hij daarna gaat doen. FC Groningen en PSV willen de aanvaller graag terughalen en ook vanuit het buitenland is interesse.
'Maar ik wil eerst over een langere periode goed kunnen trainen. Ik heb nog niets besloten', zei Robben, die in 2009 van Real Madrid naar Bayern kwam.
Hij pakte met de 'Rekordmeister' al zeven landstitels en vier Duitse bekers. Robben bezorgde zijn club in 2013 de eindzege in de Champions League, door in de finale tegen Borussia Dortmund op Wembley het winnende doelpunt te maken (2-1).