Opnieuw gelijkspel voor Nic.

GRONINGEN - De korfballers van Nic. hebben zondag ook de tweede wedstrijd van het veldseizoen gelijkgespeeld. Op eigen terrein kwam het team van coach Mike Vlietstra tegen Koog Zaandijk niet verder dan 14-14.
De gasten hadden voortdurend het overwicht en stonden in de rust met 7-5 voor.

In de tweede helft bouwde Koog Zaandijk verder en kwam met nog tien minuten te spelen op een 14-10 voorsprong. Daarna ging het plotseling lopen bij Nic. en kwamen de Groningers terug tot 14-14. Rianne Echten scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker.
In de blessuretijd leek Jornt de Nekker nog de winnende treffer te maken, maar die werd afgekeurd door de scheidsrechter. Ivo Wiebering, Jorrit Wielinga en Friso Boode maakten allen drie treffers voor de Stadjers. Nic. heeft twee punten uit twee wedstrijden en staat daarmee vierde in de ereklasse B.