Gelijkspel Be Quick tegen Sneek Wit Zwart

SNEEK - Be Quick heeft zondagmiddag in de hoofdklasse C met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sneek Wit Zwart. De Groningers kwamen in de eerste helft op voorsprong, maar moesten laat in de wedstrijd de tegentreffer incasseren.
In een slechte wedstrijd van beide kanten kwam Be Quick na twintig minuten spelen op voorsprong door een treffer van Raymond Bolt. Het andere wapenfeit in de eerste helft namens de Groningers was een schot van Jasper Valentijn op de paal. De thuisploeg kwam nauwelijks in de buurt van het doel van Jeroen Vogel en zo stond het bij rust 1-0 in het voordeel van Be Quick.
Ook na de pauze was de wedstrijd nauwelijks het aanzien waard omdat beide ploegen onvoldoende inzet toonden en geen kansen wisten te creëren. Toen het erop begon te lijken dat Be Quick met de drie punten aan de haal zou gaan viel tien minuten voor tijd toch nog de gelijkmaker. Doelman Vogel liet een vrije trap vanaf grote afstand uit zijn handen glippen en zo kon Sneek de gelijkmaker binnen tikken.
Be Quick heeft dankzij deze puntendeling nu vier punten uit drie wedstrijden en staat daarmee op de zesde plaats in de hoofdklasse C.