Flames begint seizoen met overwinning

BERGEN OP ZOOM - De basketballers van GasTerra Flames hebben zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen behaald. In Bergen op zoom werd WCAA Giants met 88-81 verslagen.
Flames begon goed aan de wedstrijd, waartegen vorig seizoen het landskampioenschap behaald werd, en nam al snel een voorsprong. Na een 37-33 ruststand in het voordeel van Flames bleef de wedstrijd lange tijd gelijk op gaan. Pas in het laatste kwart kon de ploeg van coach Marco van den Berg weer afstand nemen

met 70-59. Er werden veel fouten gemaakt door beide teams. Matt Haryasz moest het veld in het laatste kwart met vijf fouten verlaten.
Topscorer bij de Flames was Jason Ellis met 16 punten en 8 rebounds. Robby Bostain tekende voor 13 punten.