Dames Argus te sterk voor hekkensluiter SKF

HARKSTEDE - De tafeltennissters van Argus/HJMusic.nl hebben het reguliere seizoen afgesloten met een 5-2 thuisoverwinning tegen SKF uit Veenendaal. De ploeg uit Harkstede is als zesde geïndigd op de ranglijst en moet in de degradatiepoule lijfsbehoud zien te bewerkstelligen.
Voor Argus was de terugkeer van kopvrouw Tali Cohen belangrijk. De wedstrijd tegen de rode lantaarndrager van de eredivisie was al snel beslist. Cohen won meteen haar eerste enkelpartij, maar daarna maakte SKF nog gelijk. Toen Cathry Hof haar eerste enkelpartij won was de moraal bij de gasten gebroken.
Het dubbel Cohen/Hof, en twee zeges van Cohen en Hof in het enkelspel brachten de tussenstand naar 5-1. Karin Boonstra verloor de laatste partij nog. Argus heeft de reguliere competitie afgesloten met 18 punten uit zeven wedstrijden.
De punten die behaald werden nemen de teams mee in de degradatiepoule waar een halve competitie gespeeld wordt. De nummer laatst degradeert rechtstreeks, de ploeg die voorlaatst wordt moet een beslissingswedstrijd spelen en de nummer zes handhaaft zich.