Nederlaag met perspectief voor Argus

HARKSTEDE - De tafeltennisheren van Argus/HJMusic.nl uit Harkstede hebben zaterdagavond in eigen huis de eerste halve finale van de play-offs om het herfstkampioenschap met 4-3 verloren van Enjoy & Deploy uit Zoetermeer.
De Deen Carsten Egeholt, Nathan van der Lee en Gamal de Groot wonnen alle drie een enkelspel tegen de regerend landskampioen. Egeholt won de openingspartij tegen Emilien Vanrossomme, waarna Van der Lee kansrijk was tegen Li Jiao. De nummer twee van Europa speelt in de mannencompetitie en verloor dit seizoen tot nu toe één keer.
Van der Lee nam een 2-1 voorsprong in games, maar hij verloor de concentratie en legde het met 3-2 af. Ook het dubbelspel met Egeholt en Van der Lee hadden kans op winst, maar verloor ook met 3-2. Na de pauze verloor Egeholt van Li Jiao, waarna Gamal de Groot en Van der Lee beiden nog een punt binnen sleepten.
Door de krappe nederlaag en het aantal gewonnen games (15-14 in het voordeel van de Harkstedenaren) is Argus niet bij voorbaat kansloos voor de return in Zoetermeer. Dit duel wordt gespeeld op zondag 21 november.