Leekster Eagles in slotfase onderuit tegen Marlène

LEEK - Leekster Eagles heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Marlène uit Heerhugowaard met 6-3 verloren. Tien minuten voor tijd stond het nog 2-2.
In het begin van de wedstrijd ging het spel gelijk op, maar in dertiende minuut scoorden de gasten uit Heerhugowaard twee keer uit vlot uitgevoerde aanvallen. De Leeksters lieten zich niet uit het veld slaan en na een kwartier spelen herhaalde Hossein Roghani dit kunststukje. Hij scoorde ook twee keer binnen een minuut, ditmaal voor de Eagles en bepaalde daarmee de ruststand op 2-2.
Na de pauze namen de gasten in de dertigste minuut een 3-2 voorsprong en twee minuten laten verdubbelden ze de marge. Het was opnieuw Hossein Roghani die de spanning vijf minuten voor tijd terugbracht: 4-3 in het voordeel van Marlène. Omdat de ploeg van coach Robert Herder vervolgens alles of niets ging spelen viel er veel ruimte achter de verdediging. Hiervan wisten de gasten nog twee keer te profiteren.
Leekster Eagles heeft acht punten uit acht wedstrijden en staat daarmee op de negende plaats in de zaalvoetbal topdivisie.