Argus grijpt net naast finaleplaats

ZOETERMEER - Het is de tafeltennissers van Argus/HJMusic.nl net niet gelukt om de finale te halen van het herfstkampioenschap. De uitwedstrijd tegen Zoetermeer ging met 4-3 verloren. Ook thuis ging Argus met deze cijfers onderuit.
Het leek voor de ploeg uit Harkstede al snel een onmogelijke missie te worden in Zoetermeer omdat de eerste drie partijen verloren gingen. Het dubbelkoppel van de Lee/Egeholt maakte een eind aan die serie en haalde het eerste punt binnen. Na de pauze zorgde de Deen Carsten Egeholt voor een gigantische sensatie door de zeer sterke Li Jiao te verslaan.
Toen Nathan van der Lee in vier games ook van Julien Indeherberg won stond het zomaar 3-3 en kwam alles aan op het laatste enkelspel tussen Emilien Vanrossomme en Argus-speler Gamal de Groot. Met een finaleplaats op het spel vochten beide spelers een enorm spannend duel uit. Na vier games stond het 2-2. De Groot kon vervolgens tot 6-5 goed bijblijven, maar moest het uiteindelijk toch afleggen tegen zijn Belgische tegenstrever.