Flames verliest ook tweede duel in Eurocup

LAMIA (GRI.) - GasTerra Flames heeft dinsdagavond ook de tweede wedstrijd in de voorronde van de Eurocup verloren. In Griekenland was Panellinios met 68-51 te sterk.
In de eerste twee kwarten ging het duel nog gelijk op. Onder leiding van Matt Harryasz en John Turek was de ruststand 26-26. Ook in het derde kwart zat de ploeg van coach Marco van den Berg aanvankelijk goed in de wedstrijd, maar halverwege ging het vanaf de stand 37-34 in het voordeel van Panellinios mis.
De Grieken scoorden acht punten op rij, waardoor het met nog ruim één minuut in het derde kwart 45-34 stond. Nadat John Turek nog een vrije worp benut had stond het na drie keer tien minuten officiële speeltijd 49-35. Het derde kwart verloor Flames met 23-9.
Aan het begin van het laatste kwart bedroeg de maximale achterstand zestien punten; 51-35. Vervolgens herstelde Flames zich door het verschil terug te brengen tot zes punten. In de slotminuut scoorde de thuisploeg nog zeven punten, waardoor de eindstand uitkwam op 68-51.
Opvallend in negatieve zin was het feit dat Flames geen enkele van de vijftien driepuntspogingen raak schoot. Zes missers hiervan kwamen op naam van Steve Ross. Matt Haryasz was topscorer met 12 punten. John Turek tekende voor 11 punten en 12 rebounds. Flames staat vierde en laatste in Poule E met twee nederlagen in evenzovele wedstrijden.