Dure nederlaag A-junioren FC Groningen/Cambuur

GRONINGEN - De A-junioren van FC Groningen/Cambuur hebben zaterdag op eigen veld met 2-1 verloren van de leeftijdsgenoten van NEC/FC OSS.
Het was een dure nederlaag, omdat de gasten voorlaatste stonden en nu door de zege minder verliespunten hebben dan de ploeg van trainer Paul Raveneau. De thuisploeg kwam in de 27e minuut op achterstand door een benutte vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied.
Kort voor rust kwam FC Groningen/Cambuur op een 2-0 achterstand. Twee minuten voor tijd zorgde invaller Arjan Akkerman nog wel voor de aansluitingstreffer, maar de nederlaag kon niet worden voorkomen. Hierdoor lieten de A-junioren de kans liggen om verder naar boven te kunnen kijken.
De A-junioren van FC Groningen/Cambuur staan op de elfde plaats in de Eredivisie met 15 punten uit 14 wedstrijden.