Nipte nederlaag Leekster Eagles tegen Rotterdam

LEEK - Leekster Eagles heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen TPP Rotterdam met 4-3 verloren. Door deze nederlaag zijn de Eagles zo goed als uitgeschakeld voor de play-offs.
De thuisploeg begon dramatisch aan de wedstrijd en stond na vier minuten spelen al op een 2-0 achterstand. Na een kwartier spelen tikte Arjan Veenstra een afgeblokt schot van Ite Hoolsema achter de Rotterdamse doelman: 2-1. Dit was tevens de ruststand.
De ploeg van trainer Robert Herder kwam wederom slecht uit de kleedkamer want na een minuut spelen was de marge alweer verdubbeld. Alexander Goos scoorde in de 25e minuut met een diagonaal schot de aansluitingstreffer, maar een snelle counter zorgde vlak daarna voor de 4-2. Erolind Derguti verkleinde negen minuten voor tijd de stand tot 4-3, maar verder kwam de thuisploeg niet.
Leekster Eagles staat achtste in de zaalvoetbal topdivisie met 22 punten uit zestien duels. Maandag komen de Leeksters in de kwartfinale van de beker uit tegen FC Marlène. Dit duel begint om 20.30 uur in het sportcentrum Leek.