Stageplaats hbo bij afdeling Commercie & Marketing

De afdeling Commercie & Marketing van RTV Noord zoekt doorlopend studenten met een opleiding hbo CE/CO, Bedrijfskunde, 3e jaars.
De afdeling Commercie & Marketing is het multimediale, commerciële en marktgerichte reclamebedrijf van RTV Noord. Het adviseert en biedt adverteerders een breed scala aan succesvolle marketing communicatie concepten. Naast radio, televisie en online diensten ontwikkelt het reclamebedrijf diverse nieuwe multimediale initiatieven. Het jonge en enthousiaste team bestaat uit tien medewerkers die allen op een professionele en klantgerichte wijze op de noordelijke markt werkzaam zijn. Binnen Commercie en Marketing is er een Salesteam, een unit Marketing- en Salessupport en een Back office team. Voor deze stageplaats zoeken wij doorlopend studenten met een opleiding hbo CE/CO of Bedrijfskunde. De stage is beschikbaar in de periode van september tot januari en van februari tot juni.

Taken/werkzaamheden stagiair:

- ondersteuning bij Marketing en Marketing Communicatie projecten - relatiedagen - beurzen - mailings - drukwerk - online, e-marketing - ondersteunende verkoopvoorbereidende werkzaamheden - klantenontvangst & rondleidingen - presentaties - relatiedagen - diverse gerichte marktverkenningen uitvoeren - rapportage over en analyseren van kijk- en luistercijfers.

Opleiding:

HBO CE of CO, Bedrijfskunde
Soort stage: meeloop/werkervaring stage Duur van de stage: 5 mnd. Stagevergoeding: ja Rijbewijs noodzakelijk: nee

Reageren:

Heb je belangstelling voor deze stageplaats stuur dan je sollicitatie met c.v. naar P&O@rtvnoord.nl of aan RTV Noord, t.a.v. afdeling P&O, Postbus 30101, 9700 RP Groningen