Helaas geen Radio Noord in het westen

Ineke Lakerveld uit Reeuwijk is verhuisd naar de andere kant van het land, maar is nog steeds een trouwe volger: "Na 28 jaar in Sellingen te hebben gewoond en nu weer 4 jaar in het westen, mis ik Radio Noord in mijn auto, ik word wakker met Radio Noord en luister de hele dag.
's Avonds kijk ik TV Noord. Nu vraag ik me af waarom ik de zender niet in mijn auto kan ontvangen. Radio en TV maakt het leven een stuk fijner. Na ooit zolang in Sellingen te hebben gewoond, ben je toch een Grunniger. Mijn hart ligt in Sellingen en er gaat niks boven de mensen uit Groningen."
Beste Ineke, helaas kun je Radio Noord via de ether in het westen van het land inderdaad niet ontvangen. Zo groot is het uitzendgebied dat aan ons toegewezen is niet. Het is wel mogelijk om via de app op de mobiele telefoon naar onze zender te luisteren. In dat geval zou je je telefoon moeten aansluiten op de autoradio. Afhankelijk van je abonnement verbruik je dan wel mobiele data. Leuk om te horen dat je ons nog altijd volgt!