Elke geknakte grasspriet is nieuws

Het kan u niet zijn ontgaan: FC Groningen heeft zich geplaatst voor de bekerfinale en er is cupkoorts in onze provincie! Niet iedereen stelt onze uitgebreide berichtgeving hierover op prijs...
Fokie Lourens
schrijft: "Ik zet de de radio op een andere zender. Deze morgen gaat het anders niet als over voetbal, je wordt er kotsmisselijk van." Ook voor
H. Kwant uit Slochteren
kan de finale niet snel genoeg gespeeld zijn: "Blij dat over een paar weken de ophef rond FC afgerond is. De bekerfinales en play-off wedstrijden van Lycurgus en Donar amper langs horen komen, maar 5 dagen FC is veel te veel. Vanaf morgen 1 week nabeschouwen en dan 2 weken de aanloop naar de finale of de zender een week op zwart. 5 dagen lang was elke geknakte grasspriet nieuws en elke pleister "hot" en mocht FC-Elwin Baas aanschuiven met een reportage op RTV Noord."
Bert Goossen uit Uithuizen
is er flauw van: "Is RTV Noord nog voor nieuws uit de regio of alleen nog FC Groningen? Ik als Groninger kijk verplicht al naar Drenthe, daar is tenminste nieuws. 1 keer per week FC Groningen is genoeg en anders maar minder bijdrage uit de omroep pot. Denk hier maar eens over na. Als jullie zo doorgaan. laat je dan sponseren door FC Groningen. Kunnen wij een eigen omroep oprichten."
Een overgrote meerderheid van de Groningers is wel geïnteresseerd in de FC, zoals deze week ook bleek uit de reacties op ons Lopend Vuur. Helaas zullen alle voetbalhaters dus nog even door de zure appel moeten heen bijten. Sterkte gewenst!