Noord Scoort
Terugkijken

Noord Scoort

Aflevering 27 16 oktober 18:30 - 18:52

Vandaag in Noord Scoort: we maken kennis met de 19-jarige zwemster Janna van Kooten uit Niekerk, zij is opgegroeid met de lucht van koeienmest en chloor - Lycurgus verliest strijd om de Supercup - Bijna zeventig jaar trainerservaring op de bank bij MOVV - BNC - De winter komt er aan; het schaatsseizoen is begonnen! - De Koffiecorner houdt vertrouwen in FC Groningen-trainer Dick Lukkien. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjeschieten: Leandro Bacuna.

Aflevering 33

Aflevering 33

27 november 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: aandacht voor Lois Abbingh; de Groningse bereidt zich met Oranje voor op het WK handbal deze en komende maand - Hel van het Noorden op het Eemskanaal - 89-jarige scheidsrechter fluit iedere week met veel plezier bij GRC - De Koffiecorner gaat in op het spel van Laros Duarte. Presentatie: Henk Elderman. Latjeschieten: Daniël Beukers.
Aflevering 32

Aflevering 32

20 november 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: we zijn bij de opening van het Paralympisch Centrum Noord in Haren waar onder meer rolstoelrugby'ers en handbikers dromen van goud op de Paralympische Spelen - Verlies in derby deert Poolster niet na opening nieuw sportcomplex in Spijk - Gronings-Friese derby bij het rugby gaat er vriendelijk aan toe. Presentatie: Karel-Jan Buurke. Latjeschieten: Marco Rente.
Aflevering 31

Aflevering 31

13 november 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: jubelstemming in de Groningse sportwereld na overname Lycurgus - Broers Van Oostrum uit Wildervank in actie op het NK Judo in Almere - Welke doelman houdt de nul in de derby DVC Appingedam - NEC Delfzijl? - De Koffiecorner ziet perspectief na het spel van de FC tegen Roda JC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjeschieten: Johan Hove.
Aflevering 30

Aflevering 30

6 november 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: we zijn te gast op het internationale korfbaltoernooi in Stadskanaal - Lycurgus wint eenvoudig in eerste thuiswedstrijd van het seizoen - Frisbee speel je niet alleen op de camping in de zomer - De Koffiecorner ziet lichtpuntjes bij de FC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjeschieten: Stefan Bleeker.