Noord Scoort
Terugkijken

Noord Scoort

Noord Scoort 3 april 18:24 - 18:24

Vandaag in Noord Scoort: het is bijna op de dag af tien jaar geleden dat SC Veendam failliet ging. Noord Scoort staat volledig in het teken van Veendam, want de pijn van het gemis is nog steeds voelbaar bij onder meer Jan Radsma, Willie Sagel, Joop Gall, Harm Hensens, Henk de Haan en Bertus Kor. Presentatie: Niiwino Geertsema en Henk Elderman. Latjetrappen: Lesmond Prinsen.

Noord Scoort

Noord Scoort

22 mei 18:30 - 18:50 Vandaag in Noord Scoort: meimaand kampioenmaand in het amateurvoetbal! Kan de kampioensvlag in top bij Drieborg, Scheemda en Velocitas? - De basketballers van Donar strijden om de landstitel tegen Leiden - De Koffiecorner bespreekt de laatste (zware) loodjes van de FC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Stefan Bleeker.
Noord Scoort

Noord Scoort

15 mei 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: een avondje Donar in MartiniPlaza staat vaak garant voor spektakel. Dat geldt ook voor de tweede wedstrijd in de halve finale van de play-offs tegen aartsrivaal Den Bosch - De shuttles vliegen je om de oren bij badmintoernooi in Veendam - Het tweelingteam van Grootegast kan kampioen worden - De Koffiecorner bespreekt de zoveelste gitzwarte middag in de Euroborg dit seizoen. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Roy Beukenkamp.
Noord Scoort

Noord Scoort

8 mei 18:30 - 18:54 Vandaag in Noord Scoort: alles over de degradatie van FC Groningen. Niiwino kijkt de degradatiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles bij voormalig directeur Hans Nijland thuis. Ook een terugblik uit Deventer en in Stad, waar fans naar de degradatiewedstrijd hebben gekeken. Verder nemen we een kijkje op Sportpark Schoonenberg in Velsen-IJmuiden waar FC Groningen komend seizoen tegen Telstar speelt. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Angelo Cijntje.
Noord Scoort

Noord Scoort

1 mei 18:30 - 18:51 Vandaag in Noord Scoort: Een avondje zaalvoetbal bij Leekster Eagles leidt tot vreugde en verdriet - Kan Donar ook spektakel bieden in de play-offs? - De FC-jeugd heeft de toekomst - De Koffiecorner bespreekt de aanstaande degradatie van de FC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Bart van Hintum.