Noord Scoort
Terugkijken

Noord Scoort

Aflevering 23 18 september 18:30 - 18:52

Vandaag in Noord Scoort: we zijn te gast op een internationaal judotoernooi in Veendam en ontmoeten Lars van Oostrum uit Wildervank, de kersverse Europees kampioen van Judoschool Veendam - Lycurgus is begonnen aan de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe seizoen - Donar is juist klaar met de voorbereiding - De Koffiecorner bespreekt de teleurstellende seizoenstart van FC Groningen. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjeschieten: Thom van Bergen.

Aflevering 22

Aflevering 22

11 september 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: we zijn te gast bij de RUN in Winschoten en dat is meer dan alleen een hardloopevenement van 100 kilometer - De meiden onder zestien jaar van FC Groningen spelen een historische wedstrijd op Corpus den Hoorn - Toptennis in Haren waar een oudgediende het toernooi bij de mannen op zijn naam schrijft - De Koffiecorner bespreekt de positie van directeur Wouter Gudde. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjeschieten: Laros Duarte.
Aflevering 20

Aflevering 20

4 september 18:30 - 18:55 Vandaag in Noord Scoort: Jordy Kuiper keert na twaalf jaar terug bij zijn jeugdliefde Donar - Donar is deze zomer gered en speelt z'n eerste oefenwedstrijd - Jongste deelnemer NK Streetfishing krijgt les van de bondscoach - Be Quick-trainer Paul Matthijs probeert tevergeefs rustig te blijven langs de lijn - De Koffiecorner bespreekt de eerste doelpunten van FC Groningen-spits Kevin van Veen. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjeschieten: Noam Emeran.
Noord Scoort

Noord Scoort

5 juni 18:30 - 18:51 Vandaag in Noord Scoort: Dick Lukkien, nu nog trainer van FC Emmen, begint op 1 juli aan zijn klus bij de FC. Wij zochten hem op in 'zijn' Veendam - Het seizoen van Donar zit erop - De Koffiecorner bespreekt nog één keer de actualiteit over de FC - FC Groningen onder 14 grijpt naast beker - Lonneke Uneken uit Veendam is sterke schakel in wielerploeg SD Worx - En de grote finale van het latjetrappen! Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: finale tussen Matthijs en Zivkovic.
Noord Scoort

Noord Scoort

22 mei 18:30 - 18:50 Vandaag in Noord Scoort: meimaand kampioenmaand in het amateurvoetbal! Kan de kampioensvlag in top bij Drieborg, Scheemda en Velocitas? - De basketballers van Donar strijden om de landstitel tegen Leiden - De Koffiecorner bespreekt de laatste (zware) loodjes van de FC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Stefan Bleeker.