Noord Scoort
Terugkijken

Noord Scoort

Noord Scoort 27 maart 18:30 - 18:30

Vandaag in Noord Scoort: Karttalent Annabelle Brian (15) uit Winsum droomt van de Formule 1 - FC Lewenborg is de eerste kampioen van het amateurvoetbal - Waterpoloërs TriVia raken geïnspireerd door pupil van de week - Rugby een mannensport? Tirza Boerma (25) van DRC Phoenix bewijst het tegendeel - De Koffiecorner blikt vooruit op het slot van het seizoen Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Daniël van Kaam.

Noord Scoort

Noord Scoort

22 mei 18:30 - 18:50 Vandaag in Noord Scoort: meimaand kampioenmaand in het amateurvoetbal! Kan de kampioensvlag in top bij Drieborg, Scheemda en Velocitas? - De basketballers van Donar strijden om de landstitel tegen Leiden - De Koffiecorner bespreekt de laatste (zware) loodjes van de FC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Stefan Bleeker.
Noord Scoort

Noord Scoort

15 mei 18:30 - 18:52 Vandaag in Noord Scoort: een avondje Donar in MartiniPlaza staat vaak garant voor spektakel. Dat geldt ook voor de tweede wedstrijd in de halve finale van de play-offs tegen aartsrivaal Den Bosch - De shuttles vliegen je om de oren bij badmintoernooi in Veendam - Het tweelingteam van Grootegast kan kampioen worden - De Koffiecorner bespreekt de zoveelste gitzwarte middag in de Euroborg dit seizoen. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Roy Beukenkamp.
Noord Scoort

Noord Scoort

8 mei 18:30 - 18:54 Vandaag in Noord Scoort: alles over de degradatie van FC Groningen. Niiwino kijkt de degradatiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles bij voormalig directeur Hans Nijland thuis. Ook een terugblik uit Deventer en in Stad, waar fans naar de degradatiewedstrijd hebben gekeken. Verder nemen we een kijkje op Sportpark Schoonenberg in Velsen-IJmuiden waar FC Groningen komend seizoen tegen Telstar speelt. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Angelo Cijntje.
Noord Scoort

Noord Scoort

1 mei 18:30 - 18:51 Vandaag in Noord Scoort: Een avondje zaalvoetbal bij Leekster Eagles leidt tot vreugde en verdriet - Kan Donar ook spektakel bieden in de play-offs? - De FC-jeugd heeft de toekomst - De Koffiecorner bespreekt de aanstaande degradatie van de FC. Presentatie: Niiwino Geertsema. Latjetrappen: Bart van Hintum.