Noord Vandaag
Terugkijken

Noord Vandaag

Noord Vandaag 25 mei 18:00 - 18:22

Vandaag in Noord Vandaag: -Gemeenten moeten asielzoekers gaan opvangen -Seinhuisje Groninger Station verplaatst -Ovalracen in Ter Apel -Inflatie: hoe kunnen we tóch besparen? -Lekker bewegen tijdens de sportolympiade Hoogezand -Expositie over Molukkers in Appingedam Presentatie: Léonie Albers Tafeldame: Heleen Lameijer

Noord Vandaag

Noord Vandaag

Gisteren 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: Boeren protesteren bij het provinciehuis in Stad - Mag Nedmag meer zout gaan winnen in Groningen en Drenthe? - FC Groningen gaat een vrouwenvoetbalteam opleiden voor de Eredivisie - Kunstenaar Harm Tuyn is met zijn graffiti niet meer weg te denken uit de binnenstad van Groningen. Presentatie: Marcel Nieuwenweg. Tafeldame: Irma Wortelboer.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

27 juni 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: -Hoogleraar ecologie over de stikstoftransitie - Boeren in actie tegen het stikstofbeleid van het kabinet - Stichting Hulpexpress dreigt te verdwijnen - Openbare verhoringen parlementaire enquête gaswinning begonnen in Den Haag - Geen subsidie meer voor Hulpexpress. Presentatie: Niiwino Geertsema Tafelheer: Myron Hamming.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

24 juni 18:00 - 18:22 Het tv-programma Noord Vandaag stond vrijdag volledig in het teken van de parlementaire enquête over de gaswinning in Groningen. De openbare verhoren beginnen maandag. Verslaggever Reinder Smith vertelde over de geschiedenis van de gaswinning. Jan Wigboldus, voorzitter van het Groninger Gasberaad en gedupeerde, vertelt in de studio over de impact van de gaswinning op zijn leven en dat van veel andere Groningers.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

23 juni 18:00 - 18:22 - Een mysterie in Zijldijk. Waar is veulen Horizon Kolhol gebleven? Het vijf weken oude Belgische trekpaard is spoorloos uit het weiland verdwenen. - De gemeente Oldambt wil bezuinigen op sportvoorzieningen. Voor dertien voetbalclubs betekent dit dat zij straks zelf het onderhoud aan de velden moeten gaan doen. - Goud voor Bauke Mollema: wij was de snelste op het NK Tijdrijden in Emmen. Oud-sportverslaggever Dick Heuvelman blikt terug op dit succes. - Voormalig Kamerlid Antje Diertens vangt sinds drie maanden een Oekraïensgezin op. We kijken een dagje met haar mee.