Noord Vandaag
Terugkijken

Noord Vandaag

Noord Vandaag 16 juni 18:00 - 18:22

Vandaag in Noord Vandaag: -Kabinet komt met eerherstel voor Dutchbat-veteranen -Eigenaren Faunavisie in financiële nood -Refaja opent nieuwe operatiekamers voor afdelning oogheelkunde -De Wijk De Wereld is terug, voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Presentatie: Marcel Nieuwenweg. Tafelheer: Geert Pruiksma.

Noord Vandaag

Noord Vandaag

Gisteren 18:00 - 18:22 Het tv-programma Noord Vandaag stond vrijdag volledig in het teken van de parlementaire enquête over de gaswinning in Groningen. De openbare verhoren beginnen maandag. Verslaggever Reinder Smith vertelde over de geschiedenis van de gaswinning. Jan Wigboldus, voorzitter van het Groninger Gasberaad en gedupeerde, vertelt in de studio over de impact van de gaswinning op zijn leven en dat van veel andere Groningers.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

23 juni 18:00 - 18:22 - Een mysterie in Zijldijk. Waar is veulen Horizon Kolhol gebleven? Het vijf weken oude Belgische trekpaard is spoorloos uit het weiland verdwenen. - De gemeente Oldambt wil bezuinigen op sportvoorzieningen. Voor dertien voetbalclubs betekent dit dat zij straks zelf het onderhoud aan de velden moeten gaan doen. - Goud voor Bauke Mollema: wij was de snelste op het NK Tijdrijden in Emmen. Oud-sportverslaggever Dick Heuvelman blikt terug op dit succes. - Voormalig Kamerlid Antje Diertens vangt sinds drie maanden een Oekraïensgezin op. We kijken een dagje met haar mee.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

22 juni 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: -Boerenprotest Stroe -Hoe duur zijn de boodschappen deze maand? -Parlementaire enquête gaswinning begint deze week -Een week vol concerten in het Stadspark: hoe is het op de camping? -Stadsarcheoloog over bijzondere vondst Martinikerkhof -Helm van geallieerde Canadees naar museum Middelstum Presentatie: Marcel Nieuwenweg Tafelheer: Drewes Wildeman
Noord Vandaag

Noord Vandaag

21 juni 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: Pekela in de ban van de bruggen - de eerste training van FC Groningen - het opgeknapte koetshuis met lijkenhuisje in Stedum - Warffum na twee jaar in het teken van Op Roakeldais - op je zeventiende een koffiezaak beginnen. Presentatie: Marcel Nieuwenweg tafelheer: Johan Doff.