Noord Vandaag
Terugkijken

Noord Vandaag

Noord Vandaag 21 juni 18:00 - 18:22

Vandaag in Noord Vandaag: Pekela in de ban van de bruggen - de eerste training van FC Groningen - het opgeknapte koetshuis met lijkenhuisje in Stedum - Warffum na twee jaar in het teken van Op Roakeldais - op je zeventiende een koffiezaak beginnen. Presentatie: Marcel Nieuwenweg tafelheer: Johan Doff.

Noord Vandaag

Noord Vandaag

Gisteren 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: -Muur Woltersum stort in door aardbevingsschade - Pekelders boos om verdwijnende bruggen - Dag drie van de parlementaire enquête gaswinning - De Kleine Plantage Eenrum sluit na 40 jaar haar deuren - Supermarkt 'beurtbalkjes' in t Grunnegs. Presentatie: Leonie Albers Tafelheer: Barend Beltman
Noord Vandaag

Noord Vandaag

28 juni 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: Boeren protesteren bij het provinciehuis in Stad - Mag Nedmag meer zout gaan winnen in Groningen en Drenthe? - FC Groningen gaat een vrouwenvoetbalteam opleiden voor de Eredivisie - Kunstenaar Harm Tuyn is met zijn graffiti niet meer weg te denken uit de binnenstad van Groningen. Presentatie: Marcel Nieuwenweg. Tafeldame: Irma Wortelboer.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

27 juni 18:00 - 18:22 Vandaag in Noord Vandaag: -Hoogleraar ecologie over de stikstoftransitie - Boeren in actie tegen het stikstofbeleid van het kabinet - Stichting Hulpexpress dreigt te verdwijnen - Openbare verhoringen parlementaire enquête gaswinning begonnen in Den Haag - Geen subsidie meer voor Hulpexpress. Presentatie: Niiwino Geertsema Tafelheer: Myron Hamming.
Noord Vandaag

Noord Vandaag

24 juni 18:00 - 18:22 Het tv-programma Noord Vandaag stond vrijdag volledig in het teken van de parlementaire enquête over de gaswinning in Groningen. De openbare verhoren beginnen maandag. Verslaggever Reinder Smith vertelde over de geschiedenis van de gaswinning. Jan Wigboldus, voorzitter van het Groninger Gasberaad en gedupeerde, vertelt in de studio over de impact van de gaswinning op zijn leven en dat van veel andere Groningers.