Iedere dag zijn er veel Groningers die zich inzetten voor een ander. Als vrijwilliger in de zorg, bij de buurtvereniging of de sportclub. Maar ook die buurvrouw die een maaltijd extra kookt voor haar alleenstaande buurman, de mantelzorger die altijd voor je klaarstaat of die ene collega die hielp toen je het moeilijk had. Van 9 t/m 24 december staat RTV Noord in het teken van goed doen Voor Elkaar en roepen we iedereen op iets voor een ander te doen.

KOM IN ACTIE

Ken jij zo'n goede Groninger die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Kun of wil jij iets voor een ander betekenen? Of organiseer je zelf een leuke actie? Laat het ons weten via onderstaande button. Onze verslaggevers komen langs bij de leukste inzendingen!


WAT KINNEN WIE VEUR JOE DOUN?

En ook RTV Noord komt in actie! Wat kinnen wie veur joe doun? Onze bus gaat door de provincie om te helpen waar nodig. Heb jij zo'n klus? Of weet je waar of voor wie ons Voor Elkaar Team van waarde kan zijn? We horen het graag via dit formulier.


SPECIALE EXPEDITIE GRUNNEN

En we gaan nóg iets leuks doen! Het team van Expeditie Grunnen maakt in het weekend van 21 december een reisje naar Winterberg, samen met Groningers die dit verdienen. Ken jij familie of geliefden die er nodig eens uit moeten? Groningers die wel een weekendje weg kunnen gebruiken? Meld ze aan en wie weet neemt het team van Expeditie Grunnen ze mee in de bus naar Winterberg.