Iedere dag zijn er veel Groningers die zich inzetten voor een ander. Als vrijwilliger in de zorg, bij de buurtvereniging of de sportclub. Maar ook die buurvrouw die een maaltijd extra kookt voor haar alleenstaande buurman, de mantelzorger die altijd voor je klaarstaat of die ene collega die hielp toen je het moeilijk had.

Van 9 t/m 24 december staat RTV Noord in het teken van goed doen Voor Elkaar en roepen we iedereen op iets voor een ander te doen.

KOM IN ACTIE

Ken jij zo'n goede Groninger die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Kun of wil jij iets voor een ander betekenen? Of organiseer je zelf een leuke actie? Laat het ons weten via onderstaande button. Onze verslaggevers komen langs bij de leukste inzendingen!


WAT KINNEN WIE VEUR JOE DOUN?

En ook RTV Noord komt in actie! Wat kinnen wie veur joe doun? Onze bus gaat door de provincie om te helpen waar nodig. Heb jij zo'n klus? Of weet je waar of voor wie ons Voor Elkaar Team van waarde kan zijn? We horen het graag via dit formulier.


EXPEDITIE WINTERBERG

Het team van Expeditie Grunnen maakt in het weekend van 21 december een reisje naar Winterberg met Groningers die dit verdienen. De afgelopen tijd zijn er honderden reacties binnengekomen op onze oproep om mensen aan te melden. Het aanmeldformulier voor Winterberg is inmiddels gesloten. Op zaterdag 21 december en zondag 22 december kun je op televisie genieten van de avonturen in Winterberg.

KOM NAAR DE LIVESHOW GRONINGERS VOOR ELKAAR

Op dinsdag 24 december sluiten we onze decemberactie Voor Elkaar af met een prachtige slotshow in theater De Klinker in Winschoten. We zetten Groningers in het zonnetje en blikken terug met hoofdrolspelers. Ook is er livemuziek van De Troebadoers!

U bent van harte welkom om hier als publiek bij aanwezig te zijn, natuurlijk samen met uw vrienden en/of familie. De show duurt van 18.00 tot ca. 18.45 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via voorelkaar@rtvnoord.nl. Vermeld in de mail duidelijk uw naam en met hoeveel personen u wenst te komen. Als de aanmelding definitief is krijgt u van ons een bevestiging per mail. Deze bevestiging is uw entreebewijs voor de uitzending.

FACEBOOKGROEP

Word ook lid van de speciale Voor Elkaar Facebookgroep, van Groningers voor Groningers.

ALLE "VOOR ELKAAR" ARTIKELEN