Instellingen

In onze podcasts gaan we dieper in op verschillende thema's, zoals sport, de Groningse zakenwereld en de ophef om windmolens in de provincie.

Bekijk hier onder het overzicht van alle podcast gemaakt door RTV Noord. Beluister daar de laatste aflevering van de podcast of ga voor alle afleveringen naar de specifieke podcast pagina. Vergeet je niet te abonneren op onze podcasts via Spotify, Google Podcast of Apple Podcast zodat we je op de hoogte kunnen houden van nieuwe afleveringen!

Hoe beluister je een podcast van RTV Noord?

Onze podcasts zijn te beluisteren op deze verzamelpagina, de specifieke podcast pagina's en vanuit de artikelen waarin we ze publiceren. Maar ze zijn ook te beluisteren via Spotify, iTunes en podcast-apps op de iPhone, iPad en Android.

- Op de iPhone staat standaard een Podcast-app geïnstalleerd.

- Voor Android (zoals Samsung, Huawei, Sony, Nokia en andere merken) kan je er een zelf downloaden zoals Google Podcast. Zoek daarvoor op 'podcast' in de applicatie Play Store.

- De podcasts zijn ook te beluisteren via iTunes en Spotify. Zoek binnen die programma's op de naam van een podcast om hem te vinden.

- Vergeet je niet te abonneren op onze podcasts. Zo vind je de podcasts altijd terug in jouw Spotify, Google Podcast of Apple podcast app én krijg je een melding als er een nieuwe aflevering beschikbaar is!